Askarella

koru- ja käsityötarvikkeet, Sisustustuotteet

Vastuullisesti

Löydät monipuolisen valikoiman koru- ja askartelutarvikkeita, käsityötarvikkeita ja koriste- ja käyttöesineitä kotiin ja puutarhaan verkkokaupastamme. Kaikki tuotteet olemme itse käyneet hankkimassa Balilta, Indonesiasta pieniltä käsityöläis- ja perheyrityksiltä. Valmistajaperheitä tuoteillamme on lähes 150.

Yrityksille tarjoamme mahdollisuutta tuottaa omalla tuotemerkillä käyttö- ja koristetuotteita suoraan valmistajilta. Meillä on valmiit kontaktit sekä valmistajiin, että paikallisiin rahtiyrityksiin. Teemme hankinnat paikanpäällä itse laadun varmistamiseksi.

Haluatko oppia perustekniikat asustekorujen valmistukseen? Katso maksuttomat kurssimme!

Pyydä tarjous

Suuremmista tuote-eristä yhdistyksille, yrityksille, jälleenmyyjille teemme kokonaistarjoukset. Katso vähittäishinnat kaupasta. 

Koruihin, askarteluun, Käsitöihin

Tarvikkeet

Erilaiset lasi-, kivi- , puu- ja muovihelmet, helmiäisosat, riipukset, nauhat ja kiinnitystarvikkeet kuuluvat vakiotuotteisiin. Lisäksi valikoimassa on erikoishelmiä, nappeja, niittejä, solkia, neppareita ja ketjuja, sekä pieniä eriä erilaisia somistetuotteita. Kalusteiden tuunaajille on tarjolla esimerkiksi messinkisiä saranoita, vetimiä ja lukkoja.

 

Somiste- ja käyttötuotteet

Sisustus & Puutarha

Materiaaleina käytännöllisissä ja kestävissä, yksilöllisissä tuotteissa ovat keramiikka, rottinki, bambu, kivi, betoni, pronssi ja pelti. Kaikki tuotteet on valmistettu pienissä balilaisissa perheyrityksissä, tunnemme tarinat tuotteiden takana.

Pientä Kivaa itselle

Korut, asusteet

Kauniit asustekorut ja korusetit, sekä muut asustetuotteet niinikään on valmistettu balilaisissa käsityöläisperheissä.