Markkinointia

Tarvitsetko neuvoja sähköisen markkinoinnin keinoista ja välineistä, entä kustannuksista tai toteuttajista? Onko nettisivut, esitteet ja muu printtiaineisto 'ihan ysäriltä' ja edullisesti pitäisi saada uudet? Pitäisikö jotain olla myös englannin kielellä?

 

Markkinointisuunnitelma sisältää selkeät ohjeet tarpeellisista toimenpiteistä, vinkkejä brändi-ilmeen uudistamiseen ja vuosikellon avuksi markkinoinnin budjetointiin.

Saat  myös käytännön ohjeet helppojen nettisivujen tekemiseen erilaisilla valmispohjilla ja runsaasti tietoa erilaisten kanavien yhdistämisestä sekä yhdistämisen merkityksestä erilaisiin tarkoituksiin.

Voin myös totettaa kokonaispaketin aloittavalle toimijalle tai harrastajalle käsittäen suunnitelman, siihen liitetyt markkinoinnin välineet ja kanavat (esim. nettisivu, facebook, blogi, pieni nettikauppa jne.) Teen lisäksi eri alojen markkinointiin ja ympäristö- ja yhteiskuntatieteellisen toimintaan liittyviä käännöstöitä (englanti-suomi). Laajempia ja vaativampia kokonaisuuksia ohjaan tarvittaessa alan spesialisteille.

* Markkinointisuunnitelmat pienyrittäjille ja yhdistyksille, taiteilijoille jne.

* Markkinoinnin kokonaisratkaisut printistä digiin yhdistyksille, harrastajille ja pienyrittäjille

* Projekti- ja muut suunnitelmat, copywriting ja käännökset englanti-suomi

Mitä ja kenelle?

Suunnitelmasta todellisuudeksi

Suunnitelma on onnistunut, kun se  saadaan kohtuullisin ponnisteluin ja kustannuksin muutettua todellisuudeksi. Suunnittelu sisältää aina yhdessä mietityn kokonaisuuden luonnostelun, tarvittaessa lisäksi pidemmällekin ajalle omatoimisesti jaksottuvan työn ohjeistuksen, tai yhteydenpidon muihin alan ammattilaisiin ja avaimet käteen- palvelun järjestämisen.

Maksuton  neuvonta on aina käytettävissänne koko prosessin ajan, että lopputulos saadaan vastaamaan suunnitelmaa.

Referenssejä

Pihapalvelu Kari Kimmo

Kotisivut ja logo

porukan.com

Kotisivut, esitteet, logot

verkkokauppa

West Bali Villas

Kotisivut, esitteet

© 2019 Virpi Pakarinen. Kaikki oikeudet pidätetään.

Postiosoite/Toimisto:

Ratsumestarintie 27 as 2

59800 Kesälahti

Noutovarasto (Ainola):

Mikkelintie 1371

54800 Savitaipale

P. 040-7301300 (klo 16 jälk)

Virena Ky
Kotipaikka: Kitee
Y-tunnus: 2208455-9
p. 040-7301300
Osoite: Ratsumestarintie 27 as 2, Kesälahti
info@virena.fi