Kesää kohti 2022

Talvi on ollut armollinen talvehtineille taimille, joten Ainolassa on nyt hyvä valikoima karaistuneita ja komeita taimia tarjolla. Myymälää ei varsinaisesti auki pidetä, mutta itsepalveluna voi varatut taimet noutaa. Sopivan rahan voi jättää käteisenä, tai varauslomakkeelle laittaa pyynnön etukäteislaskulle. Ajelen säännöllisesti reitillä Savitaipale-Mikkeli-Varkaus-Heinävesi-Joensuu-Kitee-Lappeenranta-Savitaipale. Tälle reitille onnistuu myös pienten määrien toimitus sopimuksen mukaan. Isommat (esim. havut) taimet ja taimierät vain nouto. Postitse tai kuljetusliikkeiden kautta emme taimia ainakaan toistaiseksi toimita.

Askarella- kaupassa on jonkin verran jo helmiä ja muita tarvikkeita tarjolla. Kaikenlaisia koru- ja askartelutarvikkeita sekä erilaisia sisustustavaroita on varastossa reilusti, ja yritän lisäillä aina ehtiessäni niitäkin näkyville verkkokaupan puolelle. Jos jotakin sisustukseen tai askarteluun liittyvää mieli tekisi, niin samalla reitillä onnistuu toimitus, ja myös nouto Ainolasta toki on mahdollista.

Olen palkkatöissä Heinävedellä, mutta mahdollisuuksien mukaan vietän viikonloppuja ja etätyöpätkiä Savitaipaleella kesän mittaan. Täältä voi seurata missä milloinkin ajelen.

Laajempia pihasuunnitelmia tai kiireellisiä verkkosivuprojekteja en ehdi ainakaan alkukesällä tekemään, mutta konsulttikäyntejä niin puutarha- kuin yritysneuvonnankin osalta matkareitille voi kesän aikana varata. Verkkosivu- ja verkkokauppatoteutuksia voi kysellä toteutukseen juhannuksen jälkeen.

Jaa

Kysyttävää? Lähetä viesti