Pihasuunnittelu

Tarvitsetko pientä pihatuunausta perhejuhliin, teknisesti järkevän ja toimivan pihan uuden talon ympärille tai vaikkapa  maatilalle  puulajipuiston perustamisohjeet? 

 

Konsulttikäynnillä saat loppuun saakka mietityn idean, paperille piirretyn luonnossuunnitelman, alustavan kustannusarvion sekä työsuunnitelman sopivalle aikataululle jaksotettuna, omatoimisesti tai oman yhteistyöverkostosi avulla  toivomallasi tyylillä toteutettavaksi. Tarvittaessa toki teen myös tarkempia piirroksia, laskelmia ja tarjoan vaikka koko pihan avaimet käteen- valmiina luotettavien yhteistyökumppaneiden avulla jos nopeus, helppous ja huolettomuus ovat toteutuksessa toiveenasi.

Mitä ja kenelle?

* Parveke, rivitalon takapiha, tai yksittäinen istutusryhmä

* Mökin tai omakotitalon uudispiha tai uudistettava piha

* Yrityksen ympäristö tai yleissuunnitelma esim.  taloyhtiölle

* Julkinen alue

Suunnitelmasta todellisuudeksi

Suunnitelma on onnistunut, kun se  myös saadaan kohtuullisin ponnisteluin ja kustannuksin muutettua todellisuudeksi. Suunnittelu sisältää aina yhdessä mietityn kokonaisuuden luonnostelun, tarvittaessa useammalle vuodelle omatoimisesti jaksottuvan työn ohjeistuksen, tai yhteydenpidon urakoitsijoihin ja avaimet käteen- palvelun järjestämisen.

Maksuton rakentamisen neuvonta on aina käytettävissänne koko rakennusprosessin ajan, että lopputulos saadaan vastaamaan suunnitelmaa.

Ohessa muutamia eri tyyppisiä toteutuksia vuosien varsilta

Mikkelin Asuntomessuilla mukana 2017,
kohde 13- Messuluettelo ohessa.

© 2019 Virpi Pakarinen. Kaikki oikeudet pidätetään.

Postiosoite/Toimisto:

Ratsumestarintie 27 as 2

59800 Kesälahti

Noutovarasto (Ainola):

Mikkelintie 1371

54800 Savitaipale

P. 040-7301300 (klo 16 jälk)

Virena Ky
Kotipaikka: Kitee
Y-tunnus: 2208455-9
p. 040-7301300
Osoite: Ratsumestarintie 27 as 2, Kesälahti
info@virena.fi