Taimet ja Tarvikkeet

Ainolan Pihamaalta tai kotiovelle

Perennat &
Välitystuotteet

Omista emotaimista teemme perennataimia tilauksesta pitkin kesää.  Keväälle 2021 ennakkotilauksia otamme vastaan maaliskuun loppuun saakka. Puu- ja pensastaimien erikoiserien ennakkotilausaikaa on marraskuu. Välitystuotteita voi tilata ennakkoon luettelon valikoimasta maaliskuun loppuun saakka. Välitysmyyntituotteita ovat erilaiset pihakivet, kuntta ja muut pihan rakennustarvikkeet. Kaikkiin tuotteisiin voi valita maksuttoman noudon Ainolan Pihamaalta, tai edullisen toimituksen suoraan kotiin. Pienet toimitukset  sopimuksen mukaan ‘ Saimaan Ympäri Samaan Hintaan’ reitillä Joensuu- Lappeenranta-Mikkeli-Varkaus-Joensuu.

Piharakentajalle takuuvarmat ja Edulliset

Ennakkotilaukset

Piha- ja viheraluesuunnitelmien ryhmäistutuksiin isommat kasvierät kannattaa tilata ennakkomyynnistä. Säästö voi olla yli 50% taimimyymälöiden normaalihinnoista. Myös ennakkomyyntitaimilla on aina kasvuunlähtötakuu!

01

Lähetä toivelistasi

Tällä sivustolla on vain pieni osa saatavissa olevista lajeista esillä. Lähetä toivelistasi lomakkeella tai sähköpostilla tarjousta varten. 

02

Saat tarjouksen

Voit valita tarjouksesta kiinnostavat tuotteet ja valitse toimitusviikko sekä toimitustapa (toimitus perille tai nouto)

03

Lähetä Tilaus

Saat tuotteet sovittuna ajankohtana valitsemallasi tavalla toimitettuna. 

Tarvitsetko apua valintaan?

Voit aina ottaa yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla, autamme mielellämme. 

Haastavammissa tapauksissa teemme edullisesti pihasuunnittelun ohella tai sen tueksi konsultointia myös videoyhteydellä tai paikanpäällä sopivien tuotteiden löytämiseksi. Kysy Lisää!