Aloittaville yrittäjille, pienille maaseutuyrityksille

Yrityspalvelut

Monipuoliset Palvelut Pienille toimijoille

Edullisesti

Kokonaisvaltaiset markkinoinnin paketit sisältäen esimerkiksi logon, kotisivut, some-kanavat, verkkokaupan, esitteet ja muut brändituotteet, sekä markkinointisuunnitelmat valitulla budjetilla. Teemme ensisijaisesti markkinointia pienille ja aloittaville yrityksille. Kysy tarjous!

Edullisesti kotisivujen uudistamiset erilaisilla alustoilla. Pakettiin kuuluu aina myös käytönopastus omatoimiseen sivujen päivitykseen. Toteutamme sivustoja WordPress- ja Wix- pohjilla. Katso myös kurssit omatoimiseen sivujen toteutukseen.

Teemme osana markkinoinnin paketteja video- ja kuvauspalveluja, valokuvien muokkausta ja graafisen suunnittelun palveluja. Kaikkiin markkinoinnin palveluihin vaihtoehtona tarjolla ovat itseopiskelun tueksi tarkoitetut lyhyet kurssit.

Pyydä tarjous

Teemme yksilöllisen tarjouksen aina sisällön mukaan.

 Katso ohesta hintaesimerkkejä

WordPress ja Wix

Verkkosivut

Verkkosivu- ja verkkokauppatoteutuksia teemme WordPress ja Wix- pohjilla. Helposti itse ylläpidettävä Wix tarjoaa valmiit sovelluspäivitykset, mutta vuosimaksu ylläpidosta on kalliimpi kuin WordPress -pohjaisella sivustolla. Wix sopii pienille ja yksinkertaisille sivustoille, WordPress vaatii hieman enemmän perehtymistä päivityksen suhteen, mutta se laajenee helposti ja edullisesti tarpeen mukaan myös monipuoliseksi kauppa-alustaksi. Molemmat nämä toimivat sujuvasti myös mobiililaitteissa, ja niihin saa liitettyä helposti esimerkiksi sähköpostimarkkinoinnin sekä somekanavat. 

Katso esimerkkejä toteutetuista

Suunnitellaan yhdessä juuri teidän tarpeeseen sopiva kokonaisuus. Kerralla hyvin suunniteltu ja vaikka vaiheittainkin tehty toteutus palvelee ajan mittaan parhaiten, ja säästää ajan mittaan pitkän sentin.

Myynnin tukena

Visuaalinen ilme

Suunnittelemme tai uudistamme yritysilmeen vastaamaan ajan henkeä ja avainasiakkaiden mieltymyksiä. Yhtenäinen värimaailma, tekstit, logo, kuvat ja muut elementit kokonaisuutena antavat kuvan toimivasta ja kehittyvästä yrityksestä. Tuotteina voivat olla esimerkiksi esitteet, käyntikortit, lehti-ilmoitukset,  mainosasusteet, messurekvisiitta jne.

Hankkeet ja kehitysprojektit

Teemme projektisuunnittelua, projektikoordinointia ja hankekokonaisuuksia ostopalveluna yrityksille, järjestöille ja julkiselle sektorille. Erityisosaamisalueena kestävä matkailu.

BlueSaimaa -projekti 2010-2014

Porukan- projekti 2019-2020

Previous
Next